banner2-1
banner3
banner1

produk

Spésialisasi dina produksi pilem pelindung sareng bungkusan BOPP

deui >>

tentang Kami

Ngeunaan katerangan pabrik

naon urang ngalakukeun

Shandong Topever mangrupikeun perusahaan grup sareng anak perusahaan Shandong Meilian sareng Shandong Jiarun.Topever diadegkeun dina 2003 sarta geus husus dina pilem pelindung na BOPP packing kaset pikeun leuwih ti 20 taun sarta jadi hiji usaha tinggi-tech modern ngahijikeun R & D, produksi jeung jualan.

deui >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, warta sareng nawaran khusus.

Klik pikeun manual
  • Factory

    Pabrik

    Langkung ti 20 taun pangalaman dina manufaktur pita napel sareng produk anu aya hubunganana.

  • Quality

    Kualitas

    Kualitas punjul kalayan SGS sareng sertipikat ISO9001.

  • Service

    Palayanan

    harga lumrah & jasa jualan nyugemakeun & waktos kalungguhan pondok.

Tempat gawé

Simkuring boga kapasitas produksi produk-standar tinggi pikeun minuhan kabutuhan konsumén '.

  • 2003 2003

    Kapanggih

  • 120000 120000

    bopp jumbo gulungan

  • 15 15

    jalur produksi percetakan

  • 15 15

    garis produksi palapis

warta

Kami nyayogikeun warta industri panganyarna sareng warta perusahaan

news_img

Ciri jeung Mangpaat Bopp Packing Tape

Karakteristik jeung Mangpaat Bopp Packing Tape BOPP packing tape dijieunna tina pilem polipropilén (BOPP) jeung coated kalawan tekanan acrylic napel sénsitip.According kana ketebalan béda tina produk ca ...

Kumaha carana miceun residual lem tape transparan?

Pita BOPP muterkeun hiji peran penting dina kahirupan urang, kayaning nempel hal, sealing hal torn, nyieun bungkusan pikeun hiji hal, jeung saterusna.Pita BOPP transparan pikeun kahirupan urang parantos kéngingkeun seueur genah, tapi sakapeung saatos kami nganggo, tiasa mendakan yén bakal aya sakedik inconv ...
deui >>

Naha milih urang?

BOPP tape jumbo roll boga adhesion alus teuing, adhesion awal, nyekel adhesion, kakuatan tensile tinggi, beurat hampang, harga mirah, gampang ngagunakeun.Sabab bisa ngajaga kualitas luhur jeung kinerja luhur sanajan dina lingkungan goréng, jadi bopp tape jumbo roll cocog pikeun kapal ...
deui >>