page_banner

Ciri jeung Mangpaat Bopp Packing Tape

Ciri jeung Mangpaat Bopp Packing Tape

BOPP packing tape dijieunna tina pilem polipropilén (BOPP) jeung coated kalawan tekanan acrylic sénsitip napel.According kana ketebalan béda produk bisa dipaké dina beurat kotak sealing bungkusan, sarta nurutkeun kana parobahan usum pamakéan, milih. résistansi hawa béda napel tape.BOPP tape napel kusabab kakuatan tinggi, beurat hampang, kaunggulan béaya rendah, sarta bisa cooperate kalawan mesin sealing bungkusan otomatis, ku kituna pikeun jadi mainstream bahan bungkusan.

Résistansi tegangan tinggi, beurat hampang, béaya rendah.Gampang dianggo, parantos janten arus utama bahan bungkusan.

Aplikasi:cocog pikeun sagala jinis sealing na beungkeutan, utamana dina sealing karton jeung beungkeutan, sarta bisa cooperate kalawan sealing mesin bungkusan otomatis (BOPP napel tape);Pasokan bungkusan penting pikeun sadaya industri.

Bahan bungkusan Topever mangrupikeun panalungtikan sareng pamekaran, produksi sareng penjualan di salah sahiji perusahaan bahan bungkusan, pita segel, pita dua sisi, kertas Amérika Serikat, pita kertas kraft, pita peringatan, pita suhu luhur, pita dua sisi bolu, percetakan pita, pita husus, pilem pungkal, pita bungkusan mangrupa produk utama parusahaan.Kusabab ngadegna, parusahaan geus terus pioneering jeung innovating, kalawan sistem manajemen ilmiah tur sampurna, dina kompetisi pasar sengit, urang salawasna nengetan kualitas, panyalindungan lingkungan jeung hukum jeung peraturan.Taat kana ningkatkeun penjualan sareng tanggung jawab saatos-jualan, dina usaha anu teu kaampeuh sadaya kolega, produk ku seueur palanggan.

Pamakéan utama:BOPP sabuk boga kaunggulan kakuatan tensile tinggi, beurat hampang, béaya rendah, non-toksik sarta hambar, jsb Salaku bahan bungkusan, éta loba dipaké dina sealing bungkusan tina kotak kardus, ngaropéa, tying, sealing jeung saterusna.Sealing tape produk dijieunna tina bahan dasar kualitas luhur, kualitas luhur napel sénsitip tekanan sarta téhnologi produksi canggih, nu bisa loba dipaké dina sagala rupa sealing karton jeung beungkeutan permukaan taliti pikeun minuhan kabutuhan customer ka extent greatest.


waktos pos: May-26-2022