page_banner

Tentang Kami

Shandong Topever International Trade Co., Ltd.

Kami nyayogikeun jasa sareng solusi anu paling profésional pikeun para nasabah boh Cina sareng luar negeri.
Simkuring boga kapasitas produksi produk-standar tinggi pikeun minuhan kabutuhan konsumén '.

Shandong Topever mangrupikeun perusahaan grup sareng anak perusahaan Shandong Meilian sareng Shandong Jiarun.Topever diadegkeun dina 2003 sarta geus husus dina pilem pelindung na BOPP packing kaset pikeun leuwih ti 20 taun sarta jadi usaha tinggi-tech modern ngahijikeun R & D, produksi jeung jualan.
Saatos sababaraha dekade perjuangan sareng pamekaran, grup Topever ngagaduhan 16 jalur produksi pilem anu ditiup, 15 jalur produksi percetakan sareng 15 jalur produksi palapis.Produksi taunan bopp jumbo gulungan nyaéta 120000 ton, pilem pelindung téh 280 juta méter pasagi nu ngajual ogé di Asia Kidul, Asia Tengah, Afrika Kalér, jeung Rusia.Pikeun nyumponan paménta konsumén anu ningkat.

16 jalur produksi pilem ditiup

15 jalur produksi percetakan

15 garis produksi palapis

Tur Pabrik

factory
factory
factory
factory
factory
factory
factory
factory
factory

Budaya Perusahaan

Misi Perusahaan

Kualitas juara, panyalindungan pangsaéna, pamekaran perusahaan, kabagjaan karyawan!

Nilai Inti

Syukur hormat, pertumbuhan dibagikeun, fokus profésional, integritas jeung win-win!

Standar Gawé

Earnest kahiji, pinter kadua;tekad kahiji, sukses atawa gagal kadua;hasilna kahiji, kadua alesan;kualitas kahiji, kaamanan kahiji!

Pioneering jeung Inovatif, Forge Ahead

Inovasi hartosna perusahaan kedah salawasna ngajaga vitalitas inovasi.Inovasi mangrupikeun téma anu langgeng pikeun pangwangunan bisnis.Ngan upami perusahaan ngajaga vitalitas inovasi, perusahaan bakal ngajaga pangwangunan anu séhat sareng lestari.Ku kituna, Topever Company baris rutin ngatur pagawé pikeun ngalaksanakeun kagiatan diajar.Karyawan workshop bakal lulus latihan pikeun deepen learning teknis jeung ningkatkeun tingkat operasi.Staf sadaya departemén bakal ngagunakeun ceramah sareng rapat pertukaran pikeun diajar ide sareng metode kerja sareng ningkatkeun kamampuan damel."Kualitas mangrupikeun urat nadi kasalametan sareng pamekaran perusahaan sareng karyawan."Ieu konsép kualitas Topever urang.