page_banner

Warta

  • How to remove the residual glue of transparent tape?

    Kumaha carana miceun residual lem tape transparan?

    Pita BOPP muterkeun hiji peran penting dina kahirupan urang, kayaning nempel hal, sealing hal torn, nyieun bungkusan pikeun hiji hal, jeung saterusna.Pita BOPP transparan pikeun kahirupan urang parantos kéngingkeun seueur genah, tapi sakapeung saatos urang nganggo, panginten bakal aya kasulitan sakedik, nyaéta, tr...
    Maca deui
  • Naha milih urang?

    BOPP tape jumbo roll boga adhesion alus teuing, adhesion awal, nyekel adhesion, kakuatan tensile tinggi, beurat hampang, harga mirah, gampang ngagunakeun.Sabab bisa ngajaga kualitas luhur jeung kinerja luhur sanajan dina lingkungan goréng, jadi bopp tape jumbo roll cocog pikeun peti pengiriman barang jeung ...
    Maca deui
  • What is bopp tape jumbo roll?

    Naon bopp tape jumbo roll?

    Pita bungkusan dijieunna tina pilem polipropilén bidirectional manteng (pilem BOPP) salaku bahan dasar, sarta lapisan napel tekanan-sénsitip ieu merata coated dina hiji sisi tina base material.Sealing klasifikasi pita: tape sealing transparan, warna sealing tape, percetakan. sealing tape tilu ca ...
    Maca deui
  • Naon Bedana Antara Opp Tape jeung Bopp Tape?

    Naon Bedana Antara Opp Tape jeung Bopp Tape? Dina kahirupan sapopoe, urang mindeng datang kana kontak jeung tape transparan, umumna dipaké salaku sealing tape jeung tujuan hirup lianna.
    Maca deui
  • Kumaha Nyaho Bopp Sealing Tape Alus atanapi Bad?

    Kumaha Nyaho Bopp Sealing Tape Alus atanapi Bad?BOPP packing tape dina kahirupan urang mangrupa obyék penting indispensable.Nalika urang mésér kasét, urang ogé tiasa ningali kualitas kasét ku sababaraha cara.Sacara umum, kualitas pita tiasa ...
    Maca deui
  • Characteristics and Uses of Bopp Packing Tape

    Ciri jeung Mangpaat Bopp Packing Tape

    Karakteristik jeung Mangpaat Bopp Packing Tape BOPP packing tape dijieunna tina pilem polipropilén (BOPP) jeung coated kalawan tekanan acrylic napel sénsitip.According kana ketebalan béda produk bisa dipaké dina wei ...
    Maca deui