page_banner

Warta Industri

Warta Industri

  • Naon Bedana Antara Opp Tape jeung Bopp Tape?

    Naon Bedana Antara Opp Tape jeung Bopp Tape? Dina kahirupan sapopoe, urang mindeng datang kana kontak jeung tape transparan, umumna dipaké salaku sealing tape jeung tujuan hirup lianna.
    Maca deui
  • Kumaha Nyaho Bopp Sealing Tape Alus atanapi Bad?

    Kumaha Nyaho Bopp Sealing Tape Alus atanapi Bad?BOPP packing tape dina kahirupan urang mangrupa obyék penting indispensable.Nalika urang mésér kasét, urang ogé tiasa ningali kualitas kasét ku sababaraha cara.Sacara umum, kualitas pita tiasa ...
    Maca deui
  • Characteristics and Uses of Bopp Packing Tape

    Ciri jeung Mangpaat Bopp Packing Tape

    Karakteristik jeung Mangpaat Bopp Packing Tape BOPP packing tape dijieunna tina pilem polipropilén (BOPP) jeung coated kalawan tekanan acrylic napel sénsitip.According kana ketebalan béda produk bisa dipaké dina wei ...
    Maca deui