page_banner

Kualitas Terbaik Transparan Brown BOPP Tape Packing Tape sareng Box Sealing Tape Jumbo Roll

Kualitas Terbaik Transparan Brown BOPP Tape Packing Tape sareng Box Sealing Tape Jumbo Roll

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Kauntungannana

1.More ti 20 taun pangalaman manufaktur kaset napel jeung produk patali.
jaminan kualitas 2.High: test SGS jeung sertipikat ISO9001.
Reputasi 3.Good: Ngaran dagang well-dipikawanoh tur brand luhur.
4.Stable jeung kapasitas produksi badag: 15-speed tinggi garis palapis, 15 sét mesin percetakan
5. harga lumrah tur kalapa.
6. waktos kalungguhan pondok tur layanan jualan nyugemakeun.

FAQ

Q1: Heran lamun nampa pesenan leutik?
A1: Ulah salempang.Ngarasa Luncat ngahubungan kami .dina urutan pikeun meunangkeun deui pesenan jeung masihan klien kami convener langkung, urang nampi pesenan leutik.

Q2: Dupi anjeun ngirim produk ka nagara kuring?
A2: Yakin, urang tiasa.Mun anjeun teu mibanda forwarder kapal sorangan, urang tiasa mantuan Anjeun.

Q3: Dupi anjeun ngalakukeun OEM pikeun kuring?
A3: Urang nampi sagala pesenan OEM, ngan ngahubungan kami sarta masihan kuring design.we anjeun bakal nawiskeun Anjeun harga lumrah tur nyieun sampel pikeun anjeun
GANCANG.

Q4: Naon istilah pamayaran anjeun?
A4: Ku T / T, LC AT SIGHT, deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman.

Q5: Kumaha carana abdi tiasa nempatkeun urutan?
A5: Mimiti asup ka pi, mayar deposit, teras urang bakal ngatur production.After produksi rengse kudu mayar kasaimbangan.Tungtungna urang bakal ngirim Barang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami