page_banner

supplier pabrik jelas / yellowish bopp tape jumbo roll pikeun karton sealing

supplier pabrik jelas / yellowish bopp tape jumbo roll pikeun karton sealing

Katerangan pondok:

Bopp Packing tape jumbo roll dijieun ku napel akrilik basis cai dina pilem BOPP, éta diluyukeun kana sealing karton jeung tujuan packing lianna.Urang ngalakukeun variétas tina bopp packing tape, ketebalan béda jeung panjang pikeun pita BOPP pikeun minuhan sarat packing béda Anjeun.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi produk

Barang Jelas / konéng bopp tape jumbo roll
Kandel pilem 23-40 mikropon
Ketebalan lem 12-27 mnt
Total ketebalan 37-65 mikropon
Warna Jelas, Transparan, Yellowish, Bodas, Beureum jeung saterusna.
Lebar 500mm, 980mm.1280mm, 1610mm
Panjangna 4000m
OEM & ODM Aya
Bungkusan Gelembung hawa jeung kertas, jeung saterusna
Aplikasi Bungkus ulang sareng motong pikeun ukuran pamundut.
Fitur napel tinggi, kakuatan tensile, praktis, viskositas awét,
teu aya parobahan warna, mulus, anti beku,
perlindungan lingkungan, kualitas stabil.

Kauntungannana

1. Leuwih 20 taun pangalaman dina manufaktur kaset napel jeung produk patali.
2. kualitas punjul kalawan SGS na ISO9001 sertipikat.
3. Alat canggih & waktos kalungguhan pondok.
4. harga lumrah & jasa jualan nyugemakeun.
5. Kamampuh produksi taunan nyaéta 120000 ton produk.

Aplikasi

Pikeun wholesaler meuli jeung motong kana buah leutik keur sebaran.
Urang bisa nyitak logo dina pita sakumaha per pamundut konsumén '.
Paket: 1roll / gelembung dibungkus ku kertas karajinan, 70rolls / 20GP wadahna sareng 130 gulungan / wadahna 40HQ

FAQ

Q1: Heran lamun nampa pesenan leutik?
A1: Ulah salempang.Ngarasa Luncat ngahubungan kami .dina urutan pikeun meunangkeun deui pesenan jeung masihan klien kami convener langkung, urang nampi pesenan leutik.

Q2: Dupi anjeun ngirim produk ka nagara kuring?
A2: Yakin, urang tiasa.Mun anjeun teu mibanda forwarder kapal sorangan, urang tiasa mantuan Anjeun.

Q3: Dupi anjeun ngalakukeun OEM pikeun kuring?
A3: Urang nampi sagala pesenan OEM, ngan ngahubungan kami sarta masihan kuring design.we anjeun bakal nawiskeun Anjeun harga lumrah tur nyieun sampel pikeun anjeun
GANCANG.

Q4: Naon istilah pembayaran anjeun?
A4: Ku T / T, LC AT SIGHT, deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman.

Q5: Kumaha carana abdi tiasa nempatkeun urutan?
A5: Mimiti asup ka pi, mayar deposit, teras urang bakal ngatur production.After produksi rengse kudu mayar kasaimbangan.Tungtungna urang bakal ngirim Barang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami