page_banner

Pemasok Bermerek Warna Bopp Tape Jumbo Roll Percetakan Perekat Disesuaikeun Logo Adat Dicitak Rapuh Opp Bungkusan Bungkusan Pita Bopp

Pemasok Bermerek Warna Bopp Tape Jumbo Roll Percetakan Perekat Disesuaikeun Logo Adat Dicitak Rapuh Opp Bungkusan Bungkusan Pita Bopp

Katerangan pondok:

Bahan: BOPP, Lapisan akrilik dumasar cai sareng pilem Bopp / Opp / Polipropilén
Sisi napel: Sisi Tunggal
napel: Acrylic
Tipe napel: Cai diaktipkeun
Fitur: waterproof
Desain Printing: Nawiskeun Printing
Ngaran produk: pita bungkusan Bopp
Sampel: Gratis
lebar: ngaropéa sakumaha pamundut anjeun
Warna: Jelas, transparan, coklat, warni ect., atawa sakumaha diperlukeun
Dicitak: Tawaran, tiasa dicitak 1-3 warna dicampur pikeun logo
MOQ: 5 ton


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi produk

Barang bopp packing tape jumbo rol
Kandel pilem 23-40 mikropon
Ketebalan lem 12-27 mnt
Total ketebalan 37-65 mikropon
Warna Jelas, Transparan, Yellowish, Bodas, Beureum jeung saterusna.
Lebar 500mm, 980mm.1280mm, 1610mm
Panjangna 4000m
OEM & ODM Aya
Bungkusan Gelembung hawa jeung kertas, jeung saterusna
Aplikasi Bungkus ulang sareng motong pikeun ukuran pamundut.
Fitur napel tinggi, kakuatan tensile, praktis, awét
viskositas, euweuh discoloration, lemes, anti katirisan,
perlindungan lingkungan, kualitas stabil.

Palayanan

Palayanan gancang
panalungtikan 1.Your patali produk urang & harga bakal ngawaler dina 24hours.
2. well-dilatih & staf ngalaman anu ngajawab sagala inquiries Anjeun profésional dina basa Inggris tangtu.
3. OEM geus kacida tampi.Kami gaduh tim R&D anu kuat di dieu pikeun ngabantosan.
4. Hubungan bisnis anjeun sareng kami bakal rahasia pikeun pihak katilu mana waé.
5. Alus jasa saatos-diobral ditawarkeun, mangga meunang deui lamun anjeun ngagaduhan patarosan.

Kauntungannana

1. Téknis: Topever ngadegkeun saprak 2003.We produsén pita napel profésional nu integrates panalungtikan & pamekaran, pabrik jeung jualan;
2. Éféktif: Kalawan leuwih ti 15 taun pangalaman, wawakil diobral urang téh profésional sarta éféktif;
3. Jaminan Kualitas: Topever gaduh alat uji anu ditunjuk (QC) .We nguji bahan baku sareng kualitas produk réngsé nalika ngahasilkeun prosés. Pikeun ngahindarkeun masalah kualitas;
4. Sampel Gratis: Urang bisa nawiskeun sampel klien saméméh urutan;

FAQ

Q1: Heran lamun nampa pesenan leutik?
A1: Ulah salempang.Ngarasa Luncat ngahubungan kami .dina urutan pikeun meunangkeun deui pesenan jeung masihan klien kami leuwih convener, kami nampa pesenan leutik.

Q2: Dupi anjeun ngirim produk ka nagara kuring?
A2: Yakin, urang tiasa.Mun anjeun teu mibanda forwarder kapal sorangan, urang tiasa mantuan Anjeun.

Q3: Dupi anjeun ngalakukeun OEM pikeun kuring?
A3: Urang nampi sagala pesenan OEM, ngan ngahubungan kami sarta masihan kuring design.we anjeun bakal nawiskeun Anjeun harga lumrah tur nyieun sampel pikeun anjeun
GANCANG.

Q4: Naon istilah pembayaran anjeun?
A4: Ku T / T, LC AT SIGHT, deposit 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% sateuacan kiriman.

Q5: Kumaha carana abdi tiasa nempatkeun urutan?
A5: Mimiti asup ka pi, mayar deposit, teras urang bakal ngatur production.After produksi rengse kudu mayar kasaimbangan.Tungtungna urang bakal ngirim Barang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami