page_banner

Pilem pelindung

  • Factory Direct Price PE Plastic Protective Film for Aluminium Profiles

    Pabrik harga langsung pe palastik pilem pelindung pikeun profil aluminium

    spésifikasi produk Produk aluminium propil pilem pelindung Kandelna 40microns-80microns Width kustomisasi Panjang per roll kustomisasi Warna biru Bahan 100% bahan MURNI Quality kaunggulan 1.We mangrupakeun ngarah jeung produsén pangbadagna pilem pelindung jeung pilem napel di Cina.2.We nyadiakeun rupa-rupa produk jeung nyadiakeun layanan hiji-eureun.3.We nyadiakeun sakabeh garis produksi jeung worker tim ngalaman, urang tiasa ngadamel pesenan pangiriman gancang, kalawan d ...