page_banner

Naha milih urang?

BOPP tape jumbo roll boga adhesion alus teuing, adhesion awal, nyekel adhesion, kakuatan tensile tinggi, beurat hampang, harga mirah, gampang ngagunakeun.Sabab bisa ngajaga kualitas luhur jeung kinerja luhur sanajan dina lingkungan goréng, jadi bopp tape jumbo roll cocog pikeun peti pengiriman barang jeung nyegah maling barang, lawang ilegal, loba dipaké dina karton sealing bungkusan, neundeun barang, sealing produk jeung ngaropéa. , bungkusan transparan, kitu ogé sealing kertas rengse motong.
Lamun milih bopp tape jumbo roll, urang kudu milih profésional badag skala pabrik pita bopp, meuli hal pikeun kualitas standar, ulah ngan milih mirah, disebutkeun meuli kualitas goréng bopp tape jumbo roll, mangaruhan pamakéan normal na, bisa mawa teu perlu karugian ékonomi ka sarerea.
TOPEVER mangrupikeun produksi profésional sareng penjualan perusahaan pita, perusahaan ti saprak ngadegna 2003 taun, kalayan produk anu saé sareng jasa kualitas.
Pilih topever sarta boga gawé babarengan saling mangpaat.
微信图片_20220627143250

微信图片_20220627143324


waktos pos: Jul-08-2022