page_banner

Kumaha carana miceun residual lem tape transparan?

Pita BOPP muterkeun hiji peran penting dina kahirupan urang, kayaning nempel hal, sealing hal torn, nyieun bungkusan pikeun hiji hal, jeung saterusna.Pita BOPP transparan pikeun hirup urang geus dibawa loba genah, tapi kadang sanggeus kami nganggo, bisa manggihan yén bakal aya kasulitan saeutik, nyaeta, tape transparan sanggeus pamakéan, lem residual, teu gampang dipiceun.

Kumaha carana miceun lem residual sanggeus pamakéan tape Scotch?Ieu sababaraha tip umum dina kahirupan.

1, pikeun wewengkon leutik residual lem, anjeun tiasa nganggo pamupus pikeun ngusap kaluar.
2, dina posisi residual lem langsung kalayan pita anyar, lem residual.
3. Lamun aya produk perawatan kulit kadaluwarsa di imah, residual lem ogé bisa dihapus, nu ogé dianggap utilization runtah.
4, paké pengering rambut pikeun niup lem sésa lemes, teras anjeun tiasa langsung kerok.
5, kalawan alkohol, minyak angin, detergent bisa ngusap residual lem langsung.
BOPP TAP


waktos pos: Jul-08-2022